Floryn Vrouwen

 

Wij zijn Floryn Vrouwen, opgericht in 2016 en dus een relatief jong dispuut binnen B&R. Opgericht door vrouwen en voortgezet door vrouwen. Wij zijn uniek als vrouwendispuut, omringd door een meerderheid aan mannen in pak. We zijn zusjes van het mannendispuut Floryn Traders. Er zijn tweewekelijkse meetings waarbij we samen eten en mogelijke investeringen in de financiële wereld zullen bespreken. Geen verstand van beleggen? Geen probleem, er is voldoende ruimte om te leren en ervaring op te doen.

Naast onze zoektocht naar winst zijn we een erg gezellige meidengroep. Elk jaar staan er leuke uitjes op de planning en drinken we graag samen wat. Samen met de heren van Floryn organiseren we het jaarlijkse, fabuleuze introweekend, gaan we skiën in de Alpen en organiseren we ook de Florynse drankspelen. Vorig jaar organiseerden we zelf een weekendje naar Antwerpen en ook dit jaar willen we op avontuur met de meiden.

Ben jij een gezellige meid, kan je vaak aanwezig zijn bij de meetings en altijd in voor een borrel? Kom dan een keer met ons eten of spreek ons aan op de introductieborrels.

Mail: florynvrouwen@bnrbeurs.nl
Board 2018/2019

Chairman: Francis van der Giessen
Treasurer: Chen Chen Chao

Board 2017/2018

Chairman: Daisy Roest